Joulutarjous HÖYRYSAUNA -10 % INFRAPUNATOIMINNOLLA KOTIISI jopa alle m2 tilaan

KAIKKI INFRAPUNA-HÖYRY-SUIHKUMONITOIMIAAPIT, ETU JOPA 400 €

Höyrykaapin, jossa on infrapunatoiminta, avulla saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän, asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrahöyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman. Saat näin saunattomaan asuntoosi infra- sekä höyrysaunan suihkusi paikalle. Kylpyhuoneessa ne yhdessä muodostaa pienimuotoisen omakylpylän kotisi suihkutilassa.

Infrapuna-höyrykaappeja on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mitä ominaisuuksia tarvitset. Näillä nostat todella kätevästi asumismukavuutta, kylpyhuoneesi tasoa ja asuntosi arvoa! 

Nyt 10 % tarjouksessa valitsemasi Design malli Etu 23.12.2018 asti

Rentouttava, miellyttävä, ihoa kosteuttava sekä hyväksi hengityselinten terveydelle. etenkin flunssassa.


 • INFRAHÖYRYSAUNA SUIHKULLA Design 27 hinta 2850 € Tarjous 2565 € ETU 285 € >

  1 h Infrasauna - Höyrysauna - Sadesuihku sekä monivärivalot suihkutilassa Design 27 koko 90x90x215

  Yhdistelmäkaappi  Design 27, pienimuotoinen kotiSpa,  on ihastuttavan tyylikäs malli, joka sopii erityisen hyvin vaaleita sävyjä suosivalle. 

   
 • INFRAHÖYRYSAUNA SUIHKULLA Design 66, hinta 2950 €, TARJOUKSESSA 2655 €

  1 h Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot Design 66 kylpyhuoneessa koko 100x90x215
  Monitoimikaappi Design 66 suihkutilassa on modernisti muotoiltu vaikutelmaltaan avara tehopakkaus, pienimuotoinen Spa kotonasi. Tämän yhden henkilön infrapuna-höyrykaapin kirkas lasinen ja metallinen pinta muistuttaa jääkuutiota. 

   
 • INFRAHÖYRYSAUNA SUIHKULLA Design 63, hinta 2995 € TARJOUKSESSA 2695 €

  1h Infrasauna-Höyrysauna- Sadesuihku -Monivärivaloilla Design 63 kylpyhuoneen suihkutilassa
  Suihkutilan monitoimikaappi Design 63 (1-hengen) on modernisti muotoiltu raikas tilava kulmamalli. Pyöreä muotoilu ja valoisat värit istuvat erinomaisesti useiden kylpyhuoneiden nurkkaan. Magneettitiivisteinen pariovi vie pyöreästä kulmasta avautuessaan hyvin niukasti tilaa   
 • INFRAHÖYRYSAUNA SUIHKULLA Design 22 Hinta nyt 3196 @ 26.11.18 saakka

  2 hengen Infrasauna-Höyrysauna-Sadesuihku- Monivärivalot suihkutilassa Design 22 , koko 245x900x215
  Monitoimikaappi Design 22 suihkun paikalla on pienimuotoinen kotiSpa, joka nostaa tyylikkäästi kylpyhuoneen tasoa ja asunnon arvoa. Merellisen tunnelman omaava kahden hengen infrapuna-höyrykaappi säväyttää kylpyhuoneessa kuin kylpyhuoneessa. Malli on mitoitettu siten, että infrapunasaunan lämpöön ja höyrykylpyyn mahtuu kaksi nautiskelijaa.


   
 • INFRAHÖYRYSAUNA SUIHKULLA Design 72 hinta 3850 € Joululahjahinta 3465 €

  2h Infrasauna-Höyrysauna- Sadesuihku -Monivärivaloilla K 72 kylpyhuoneen suihkutilassa.     Desing yhdistelmäkaappi 72 on infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa, joka tekee kylpyhuoneestasi modernin ja säväyttävän. Särmikkäät yksityiskohdat täydentävät modernin ulkomuodon. Pohjan,katon ja taustalasin musta väri erottavat kyseisen mallin muista Desing malleista. Kuten muutkin mallit, se luo kylpyhuoneeseen monikäyttöisyyttä ja arvokkuutta sekä näyttävyyttä, säilyttäen avaran tilan tunteen 

   
 • ASENNUSPALVELU >

  Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? Meiltä löytyy apu myös asennukseen!