INFRAPUNASAUNAT - kiuassaunaasi myös infratoiminto - saat kaksi saunatoimintoa samaan tilaan

Infrasaunan lämpö on luonnollista, kuin auringon lähettämää lämpöä. Syvälämpöelementistä tuleva lämpö ei pääasiassa lämmitä tilaa vaan lämmittää saunojan ihon, josta lämpö leviää verenkierron avulla kehon eri osiin aiheuttaen hikoilua. Infrapunasauna eli infrasauna on terveyttä edistävä, rentouttava saunakeidas.Infrapunasauna on terveyssauna, joka sopii kerrostaloon, omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoihin, vanhusten palvelutaloihin, kuntokeskuksiin ja hotelleihin. Voit asentaa infrasaunan jo olemassa olevaan kiuassaunaan, näin saat kaksi erityylistä saunomistapaa samaan tilaan. Hienoa infrasaunassa on myös, että sen voi tehdä myös mihin tahansa kuivaan tilaan, vaikka vaatehuoneeseen tai jopa hieman isompaan kaappiin.

INFRAPUNASAUNAN RAKENTAMINEN EI VAADI RAKENNUSLUPAA, ILMASTOINTIA, EIKÄ VIEMÄRÖINTIÄ. Suosittelemme, että isännöitsijälle ja taloyhtiölle tehdään kuitenkin ilmoitus suihkukaapin asentamisesta.

Jotta saat varmasti saunaasi sopivan infratoiminnon tarkista  määrä ja hinta ennen tilausta. Puh. +35845 6701629 soita vaikka heti, myös viikonloppuisin  tai jätä meille tekstiviesti. 

Tee ihan oma kylpyläsi. Ansaittua hyvää oloa-kotonasi.

 • Nyt kiuassaunastasi myös infrapunasauna helposti kotimaisilla Duetto lämmittimillä.

  Duetto infralämmittimet kiuassaunoihin - saat yhdistelmäsaunan. Infrapunasaunaominaisuuden voi lisätä olemassa olevaan perinteiseen kiuassaunaan. Voit valita nautitko infrasaunasta tai perinteisestä kiuassaunasta vai käytätkö niiden ominaisuuksia tehokkaasti yhtäaikaa.

  Infrasauna tehdään asentamalla valmiit lämpöelementit kiuassaunan paneelien päälle tai lämpökalvot voidaan asentaa seinäpaneloinnin alle. Helpoin tapa on asentaa lämpöpaneelit paneelien päälle. Infrapunapaneelien tai kalvojen määrä ja koko määräytyvät saunan koon mukaan.Näin saat kaksi saunatoimintoa samaan tilaan! Tehokasta tilankäyttöä.

   
 • Infrapunasaunan voit tehdä ilman rakennuslupaa >

  Infrapunasaunan ja höyrykaapin infrapunatoiminnolla asentaminen ei vaadi rakennuslupaa eikä muutakaan lupaa. Infrapunasauna on ulkoinen sähköllä käyvä laite, kuten esimerkiksi tietokone tai pölynimuri. Höyrykaappi infrapunatoiminnalla on myös ulkoinen rakennelma kuten esimerkiksi pesukone. Koska kiinteisiin rakennelmiin ei kajota, saa höyrykaapin infrapunatoiminnalla asentaa kylpyhuoneeseen vapaasti. Suosittelemme, että isännöitsijälle ja taloyhtiölle tehdään kuitenkin ilmoitus suihkukaapin asentamisesta.

   
 • HUOMIOI INFRASAUNAMAHDOLLISUUS KUN RAKENNAT UUTTA TAI SANEERAAT VANHAA >

  Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, ota jo tässä vaiheessa huomioon infrapunasaunamahdollisuus. Voit rakentaa infrapunasaunan vaikka vaatehuoneeseen asentamalla infrapunakalvot paneelien alle tai asentamalla Duetto-lämpöpaneelit  pinta-asennuksena. Jos rakennat perinteistä saunaa, infrapunapaneelit voi asentaa myös kiuassaunaan, kaksi saunaa yhdessä tai yhtä aikaa, miten itse haluat.

   
 • Infrapunasaunan tarvikkeita pinta-asennukseen >

  Kotimaiset Duetto-infrapunalämmittimet, infralämmittimet, seinien pinta-asennukseen.

  Uusi ainutlaatuinen kiuassaunan infrapunalämmitin on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. 


   
 • Infrasaunan tarvikkeita paneelien alle asennukseen >

  Infrapunaominisuuden voi asentaa myös näkymättömiin saunan seinäpaneelien alle. Infrapunalämmittiminä toimii tällöin infrapunakalvot, infralämpökalvot.


   
 • Valmiit infrapunasaunat>

  Helpoin ja yksinkertaisin tapa on tilata valmis infrapunasauna kotiinkuljetettuna. Valitse itsellesi sopiva Infrasauna kotisi kuivaan huonetilaan.

  Anna tilasi mitat, haemme sopivan vaihtoehdon. Tarvittaessa teetetään omilla mitoillasi. Pyydä tarjous! Etsimme malleja myös muualta! Tarista hinnat ennen tilausta.Kiitos.

   
 • Miksi Infrapunasaunan lämpö on erilaista? >

  Infrapunasaunoja on joitakin vuosia sitten alettu käyttää muun muassa kylpylöissä, kuntosaleilla ja hoitolaitoksissa.