ULKOPOREALTAAT

Ulkoporeallas tuo luksuksen arkeesi vuoden jokaisena päiväänä. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina heti kylpyvalmis ja vaivaton. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset lievittäen stressiä. Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 


Edustamme seuraavia tuotemerkkejä: Jacuzzi® ,Wellis ja Poreisiin

 

Hinnat sisältävät altaan, eristetyn lämpökannen, vaivattomat hoitoaineet, virtajohdon sekä rahdin. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikissa altaisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä - kauttamme saat ammattlaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa! Osamaksukorko tasan 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5 e/kk • Ulkoporeallas Poreisiin Inari >

  Kahdella makuupaikalla varustettu kolmen kylpijän uutuusmalli Inari, joka on optimaalinen pienelle pihalle ja terassille.

  Ulkoporealtaan hienostunut lumenvalkoinen altaan sisäväri päästää led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeissä syys- ja talvi-illoissa. Inari-ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

   
 • Ulkoporeallas Poreisiin Kallas >

  Erikoiserä Poreisiin malliston Kallas -allasta nyt tarjoushintaan!

  Kallas on kompakti allas, joka tarjoaa nautinnoliset kylvyt jopa kuudelle kylpijälle kerralla. Rentouttavasta kylpyhetkestä voi nauttia makuupaikassa loikoillen tai viiden erilaisen istumapaikan tuomista hieronnoista. Pimenevissä illoissa oikeuksiin pääsevät altaan vakiovarusteisiin kuuluva led-valaistus, joka takaa tunnelmalliset kylvyt.

  Tämän erikoiserän altaiden sisäväri on helmiäisvalkoinen ja ulkokuori harmaa, vaakaverhoilu.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen; altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, suodattimen, hoitoaineet ja rahdin.

   
 • Ulkoporeallas Wellis Compact >

  Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka. Allas sopii pieneenkin tilaan ulkomittojensa ansiosta. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen.  
  Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.


   
 • Ulkoporeallas Wellis Dream >

  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi J-LXL >

  Jacuzzi® J-LXL -ulkoporealtaassa on mahdollista nauttia vesihieronnasta syviksi muotoiluilla istuimilla ja pitkällä makuupaikalla. Säädettävät hierontasuuttimet tuottavat haluamasi hieronnan. Altaan suodatinjärjestelmä on toteutettu tehokkaalla ja nykyaikaisella Jacuzzin®  Pro Clear -tekniikalla, joka varmistaa altaan veden jatkuvan puhtauden. Trifusion-rakenteensa ja lämpökantensa ansiosta altaan lämmöneristys on luokkansa kärkeä. J-LXL -altaan muotoilussa ja ominaisuuksissa on huomioitu energiatehokkuus. Päältä tasainen muotoilu, viimeistellyillä teräksisillä yksityiskohdilla antaa altaalle näyttävän ja nykyaikaisen ilmeen. Neliömäinen J-LXL erottuu muiden ulkoporealtaiden joukosta edukseen muotoilullaan.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

   
 • Ulkoporeallas Wellis Venus >

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Xtreme erikoispaksu lämpökansi vakiovarusteena. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.Wellis Venuksen tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat.  Näyttävä paketti!

   
 • Ulkoporeallas Wellis Palermo Deluxe >

  Welliksen Palermo-perheen lippulaiva, jonka ominaisuudet puhuttelevat vaativaakin kylpijää: Tehokkaat pumput tuottavat nautinnolliset vesihieronnat, lisänä lempeä ilmahieronta ja aromaterapia haluamillasi tuoksuilla. Voimansiirtovivuilla hierontojen teho säädettävissä eri istuimille. Suodatusta varten altaassa on erillinen Laing-suodatinpumppu, joka on äänetön ja kuluttaa vaivaiset 0,1kw/tunti. Vakiovarusteisiin kuuluvat tunnelmallinen led-valaistus ja Xtreme-lämpökansi.Deluxe-mallin sisäväri on valittavissa tehtaan värikartasta. Ulkoverhoilun väri on vivahteikas ruskea tai tyylikäs harmaa. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi 355 >

  Jacuzzin® J-355 -ulkoporeallas on ylellinen ja erittäin miellyttävä allas kuudelle kylpemiseen ja rentoutumiseen. Altaassa on viisi istumapaikkaa ja yksi makuupaikka. Tyylikkäästi muotoillussa altaassa on käytetty laadukkaita, säänkestäviä materiaaleja aina verhoilua myöten. J-355 tarjoaa jokaiselle kylpijälle yksilöllisen hieronnan. Myös ranteet ja pohkeet ovat huomioituna Jacuzzin®  omien hierontasuuttimien tuottamissa, tehokkaissa hieronnoissa. Altaan pohjassa on hierontasuuttimet myös jalkapohjille.J-355 -ulkoporealtaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa näyttävä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja käännettävät niskatyynyt ja vesiputous.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta

   
 • Ulkoporeallas Wellis Robinson >

  Wellis Robinson on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Robinsonissa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle.Altaan suunnittelussa on huomioitu, että ominaisuuksista riittää varmasti kaikille kylpijöille: Altaassa on peräti kolme tehokasta vesihierontapumppua ja esilämmitetty ilmapumppu. Optimaalisesti sijoitetut pyörivät, isot ja pienet hierontasuuttimet rentouttavat kehon lihakset. Myös aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.Porealtaan tunnelman viimeistelee led-valaistusjärjestelmä, valaistut niskatuet ja valaistut vesiputoukset sekä lasitelineet. Vakiovaruisteisiin kuuluu myös erityispaksu Xtreme-lämpökansi. Wellis Robinsonin värit voi valita itse tehtaan värikartasta. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi 280 >

  Jacuzzi® 280 -ulkoporealtaassa on erittäin tilavat istuimet jopa seitsemälle henkilölle. Tässä altaassa ei ole makuupaikkoja, vaan seitsemän ruhtinaallisen tilavaa istumapaikkaa. Yli 40 paikkakohtaista, yksilöityä hierontasuutinta tuottavat tehokkaan hieronnan ja viimeistelevät ihanan, rentouttavan kylvyn. Vakiovarusteena kylpylätunnelman hämärässä viimeistelevä led-valaistus altaan vesirajassa. Sopii hyvin myös vaativaan yrityskäyttöön. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi 480 >

  Jacuzzi 480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

   
 • Ulkopore-vastavirta-allas Amazonas >

  Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus kotispa.