ULKOPOREALTAAT nautintoa ja rentoutusta

Ulkoporeallas tuo  arkeesi nautintoa vuoden jokaisena päivänä. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, AINA HETI KYLPYVALMIS ja VAIVATON.  Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa  lihaksia kuten selkää, hartioita,jalkapohkeita sekä hieroo jalkapohjia lievittäen stressiä. Altaassa voi myös turvallisesti venytellä lihaksia-vesi kannattaa ja  hoitaa mieltä ja kehoa.

Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä: Jacuzzi® ,Wellis ja Poreisiin

 Vinkki: laske hellepäivinä veden lämpötilaa, saat viilennystä keholle!

Hinnat sisältävät altaan, eristetyn lämpökannen, vaivattomat hoitoaineet, virtajohdon sekä rahdin. 

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikissa altaisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä - kauttamme saat ammattlaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa! Osamaksukorko tasan 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5 e/kk • Ulkoporeallas Spa Inari 4490 €, kuukausierissä 118 €>

  Ulkoporealtaan hienostunut lumenvalkoinen altaan sisäväri päästää led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeissä syys- ja talvi-illoissa. Spa Inari-ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

  KAIKKI VALMIINA: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

   
 • Ulkoporeallas Spa Koli ovh 5290 €

  Näppärä ulkoporeallasSpa Koli kahdella makuu- ja kolmella istumapaikalla. Kattavat jalkahieronnat pohkeille ja jalkapohjille.Tyylikäs lumenvalkoinen sisäväri päästää vesirajassa olevan led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeinä syys- ja talvi-iltoina.

  Ulkoverhoilu on harmaa, lämpökansi tummanharmaa.

  Tämän ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen; altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, suodattimen, hoitoaineet ja rahdin.

   
 • Ulkoporeallas Spa Compact 5990 €, kuukausierissä 155 €>

  Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka. Allas sopii pieneenkin tilaan ulkomittojensa ansiosta. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen.  
  Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporealtaan asennus käyttö ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

   
 • Ulkoporeallas Spa Wellis Dream 6990 €, NYT tarjouksessa 6490 €, kuukausierissä 180 €>

  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen.

  KAIKKI VALMIINA: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi J-225 Hinta 8990 €, kuukausierissä 230 € >

  Jacuzzi® J-225 –ulkoporeamme on kompaktin kokoinen allas pieneenkin pihaan. Tässäkään Jacuzzin altaassa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä reilusta jalkatilasta. J-225 –ulkoporealtaaseen mahtuu jopa 5 kylpijää kerralla ja rentouttavat kylvyt kruunaa ergonomisesti muotoillut paikat erilaisin hierontaominaisuuksin. Vakiovarusteena  J-225-allasmallissa on led-valaistus, josta voit valita noin kymmenen eri värivaihtoehtoa.  Varusteisiin kuuluu myös kaunis vesiputous, joka viimeistelee tunnelmallisen kylpyhetken. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  KAIKKI VALMIINA: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.


   
 • Ulkoporeallas Spa Venus hinta 7990 €, NYT 7250 € Etu 740 kuukausierissä 205 € >

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Xtreme erikoispaksu lämpökansi vakiovarusteena. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoinen. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.Wellis Venuksen tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat.  Näyttävä paketti!

  KAIKKI VALMIINA: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

   
 • Ulkoporeallas Spa Wellis Saturnus Hinta 8990 €, NYT 8250 Etu 740 €kuukausierissä 230 € >

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus takaavat rentouttavat kylpyhetket. Xtreme-lämpökansi sekä neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin.
  Wellis Saturnus -ulkoporealtaan tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat. Näyttävä paketti.

  Kaikki valmiina: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent-hoitoaineet, virtajohto ja rahti

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi City Spa 12900 €, kuukausierissä 328 €

  City Spa ulkoporeallas rentouttaa ja viimeistelee kotisi tyylin

  Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas tuo viimeistellyn kylpylätunnelman kotisi sisätiloihin.  Kaunis ja aistikas, laadukkaista materiaaleista muotoiltu allas on oiva paikka rentoutumiseen kahdelle kylpijälle. Ergonomisesti muotoiltujen istuimien sekä optimaaliseen, 30 asteen kulmaan asennettujen hierontasuuttimien ansiosta nautit tasokkaasta vesihieronnasta ja erinomaisesta porekylvystä. Kooltaan kompaktin ulkoporealtaan lattiaan kohdistuvaa kuormitusta on kevennetty, joten sen voi asentaa lähes minne tahansa. Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiin ja wellness-keskuksiin tai hotelleihin. Allasta on saatavilla sekä vapaasti seisovana että upotettavana malleina.

  KAIKKI VALMIINA: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

   
 • Ulkoporeallas Spa Robinson 13490 €, kuukausierissä 342 € >

  Wellis Robinson on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Robinsonissa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle.Altaan suunnittelussa on huomioitu, että ominaisuuksista riittää varmasti kaikille kylpijöille: Altaassa on peräti kolme tehokasta vesihierontapumppua ja esilämmitetty ilmapumppu. Optimaalisesti sijoitetut pyörivät, isot ja pienet hierontasuuttimet rentouttavat kehon lihakset. Myös aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.Porealtaan tunnelman viimeistelee led-valaistusjärjestelmä, valaistut niskatuet ja valaistut vesiputoukset sekä lasitelineet. Vakiovaruisteisiin kuuluu myös erityispaksu Xtreme-lämpökansi. Wellis Robinsonin värit voi valita itse tehtaan värikartasta. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi 280 , 10990€, kuukausierissä 280 €>

  Jacuzzi® 280 -ulkoporealtaassa on erittäin tilavat istuimet jopa seitsemälle henkilölle. Tässä altaassa ei ole makuupaikkoja, vaan seitsemän ruhtinaallisen tilavaa istumapaikkaa. Yli 40 paikkakohtaista, yksilöityä hierontasuutinta tuottavat tehokkaan hieronnan ja viimeistelevät ihanan, rentouttavan kylvyn. Vakiovarusteena kylpylätunnelman hämärässä viimeistelevä led-valaistus altaan vesirajassa. Sopii hyvin myös vaativaan yrityskäyttöön. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Katso video:


   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi 480 , 22990 €, kuukausierissä 580 €>

  Jacuzzi 480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

   
 • Ulkopore-vastavirta-allas Amazonas 27990 €, kuukausierissä 705 € >

  Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus kotispa. 

  Ui kotonasi ja kysy tarjous!